lördag 13 september 2014

Fler jobb - mer vård

Punkt 31 ur vårt sjukvårdsprogram

Framtidens sjukvård kan bara finansieras om fler jobbar och kan vara med och betala för den. Vi är det enda moderna arbetarpartiet och vi tar ansvar för Sveriges ekonomi.

En aktiv politik för fler arbeten är grunden för att kunna utveckla sjukvården och välfärden i stort. Den bästa vården är den som gör att vi inte behöver vårdas. Vi anser därför att samhället ska arbeta mer aktivt för att förebygga sjukdom och främja god hälsa.

Vi vill kunna ge dig svar på de utmaningar som människor möter i vården idag. Vi har uppfattat åtta problemområden som vi måste jobba mer med i vårt landsting. Därför har vi under 31 dagar presenterat 31 punkter för en bättre sjukvård i Kalmar län.

Med dessa punkter söker vi nu mandat från väljarna att kunna genomföra denna politik. Nu på söndag den 14 september vill vi att Du ger oss det mandatet - rösta på Ditt sjukvårdsparti i Kalmar län!

I vårt sjukvårdsprogram presenterar vi 31 punkter för en bättre hälso- och sjukvård i Kalmar län. Varje dag presenterar här på bloggen vi en av dessa mer ingående fram till och med lördag 13 september (dagen innan valdagen).
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar